Activiteiten in de regio

De Ganzeheuvel bevindt zich in het Land van Maas en Waal. Wij hebben een plek van rust en ontspanning in deze prachtige omgeving midden in de Nederlandse natuur gecreëerd.

Wij streven ernaar om mensen een ervaring te bieden in wat men zoekt in een heerlijke campervakantie. Zo is onze camperplaats een oase van rust waar je naast pure ontspanning ook de vishengel kunt uitgooien in de Grote Wetering die langs de De Ganzeheuvel stroomt.

Even klaar met de rust en toe aan wat meer activiteiten? De Ganzeheuvel is hiervoor een prima uitvalsbasis!

steden en dorpen

Molen Maasbommel | Camperplaats de Ganzeheuvel Dreumel

Maasbommel

Op 5 kilometer  afstand ligt Maasbommel, uitstekend om naartoe te gaan met de fiets! Net als Druten en Tiel heeft ook Maasbommel een rijke geschiedenis en zijn er talloze sportieve activiteiten te beleven.

Kerk van Dreumel | Camperplaats de Ganzeheuvel Dreumel

Dreumel

Dreumel, het dorp waar onze camperplaats zich bevindt. Hier ligt ook één van de grootste archeologische vindplaatsen van Nederland. Daarnaast zit hier ook de dichtstbijzijnde supermarkt.

Druten | Camperplaats de Ganzeheuvel Dreumel

Druten

Richting het noorden, op ca. 10 kilometer vanaf Dreumel vind je het plaatsje Druten. Druten staat bekend om zijn mooie recreatiegebieden en waalstranden. In het gezellige oude centrum zijn leuke restaurants en winkeltjes. 

Flipje Tiel | Camperplaats de Ganzeheuvel Dreumel

Tiel

Tiel, de dichtstbijzijnde stad vlak over de Waal. Gemakkelijk te bereiken via de brug of de fietspont. De gezellige binnenstad met diverse restaurants en bars leent zich prima voor een avondje uit!

Molen Beneden-Leeuwen | Camperplaats de Ganzeheuvel Dreumel

Beneden Leeuwen

De geschiedenis van het naburige plaatsje Beneden-Leeuwen dateert al sinds de Romeinse tijd. In die tijd was Beneden-Leeuwen al bewoond! Naast de historie is het goed toeven op dit mooie plekje aan de waal. 

Sportieve activiteiten

Tegen Maasbommel aan bevindt zich het evenementen spektakel Riverside. Hier kun je talloze water activiteiten ondernemen zoals kanovaren, suppen en zeilen over het mooie waterrijke natuurgebied De Gouden Ham! Voor meer informatie, ga naar de website!

Het land van Maas en Waal verkennen op de fiets

Heerlijk de omgeving verkennen op de fiets! Het land van Maas en Waal is een langgerekt natuurrijk gebied. Omdat het tussen de rivieren Maas en Waal ligt is het gebied niet breed en leent zich dus perfect om een mooie tocht per fiets te maken in de prachtige omgeving. Dankzij de diverse (fiets) pontjes over beide rivieren zijn plaatsen als Varik, Tiel, Dodewaard (waal) en Megen, Oijen en Lith (Maas) zeer makkelijk te bereiken.

Heerlijk fietsen | Camperplaats de Ganzeheuvel Dreumel