Veelgestelde vragen

Op onze website vind je vrijwel alle informatie omtrent Camperplaats De Ganzeheuvel.

Om alles even makkelijk op een rijtje te zetten hebben we hieronder de antwoorden op de meest voorkomende vragen van onze gasten en aanvullende informatie weergegeven. Heeft u een andere vraag, neem dan gerust contact op!

Contact opnemen

Veelgestelde vragen

Nee, je hoeft bij ons niet te reserveren. Je kunt gewoon naar onze camperplaats komen met de camper. In het hoogseizoen is het wel raadzaam om vooraf even te bellen of te mailen om te checken of er nog plaats is. Vol=Vol.

Heel simpel; je bent het gehele jaar door van harte welkom!

Onze voorzieningen zijn momenteel alleen ingericht voor campers en zelfvoorzienende caravans, helaas ontvangen wij geen andere vormen van recreatie voertuigen (vouwwagens) of vakantiegangers met een tent.

Het is uiteraard wel toegestaan om een tent naast de camper mee te nemen omdat de sanitaire voorzieningen van de camper kunnen worden gebruikt.

De kosten voor een verblijf op Camperplaats De Ganzeheuvel bedragen € 15,- per nacht per camperplaats. Dit is inclusief het verblijf van 2 personen, huisdieren, water, stroom, WiFi, het gebruik van het servicestation en de verplichte toeristenbelasting. 

Per persoon extra wordt er € 1,50 per persoon per nacht in rekening gebracht. Dit geldt ook voor visite die langskomt.

De inschrijfformulieren liggen bij de ingang van de camperplaats, of download het formulier via deze link.

Bij ieder gebruik van één van onze standplaatsen rekenen wij automatisch het 24 uurs tarief. Dus ook als je slechts een middagje komt.

Je kunt bij vertrek of bij aankomst betalen bij de ingang van de camperplaats. Samen met het ingevulde registratieformulier kun je het verschuldigde bedrag in de brievenbus deponeren. Ook is er een optie tot betalen middels een tikkie. Neem hiervoor even contact met ons op.

In spoedgevallen dient u natuurlijk direct 112 te bellen en de beheerders zo snel mogelijk in te lichten.

e.d. Geen nood maar wel spoed? Dan kunt u bellen met 06-51231444 ( Patrick) of
06-22770769 ( Sandra)

Je kunt je camper bij ons laten wegen. Bel ons op 06-51231444 voor een afspraak. De kosten bedragen € 15,- per camper.

De beheerders wonen naast de camperplaats en zijn iedere dag tussen 19.00 en 20.00 te vinden op het terrein. Spreek ze gerust aan als je nog vragen hebt.